Atatürk İlkokulu

Vizyon: Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerinde, daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Dünya standartlarını yakalama yolunda demokratik, laik, çağdaş bireyler yetiştirebilmektir. Bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.

Misyon: Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerinde, daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Dünya standartlarını yakalama yolunda demokratik, laik, çağdaş bireyler yetiştirebilmektir. Bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.

Başarılar:

Saatler: 09:00-14.55
Isınma: Kalorifer-kömür
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: İlçe dahilinde Çocuk Oyunları sportif etkinlikleri. Satranç ve Akıl ve Zeka Oyunları turnuvaları.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: E-twinning-Değerler Eğitimi

Telefon - 02584812056

WEB - https://babadagatailkokulu.meb.k12.tr

Adres - Cumhuriyet Mahallesi Hacı Mehmet Zorlu Caddesi No 46 20480 Babadağ/Denizli

Yerleşim Yeri - Babadağ ilçe merkezi

Ulaşım İlçe otobüsleri,öğretmen servisi ve özel araçlarla ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 35 km